Αξιολόγηση πρότασης για έκδοση απογραφής προσφύγων Ναυπλίου.

Η απάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην πρόταση των Φίλων για έκδοση.

Σε απάντηση της ανωτέρω σχετικής, σας γνωρίζουμε ότι έχουμε παραλάβει, μελετήσει και αξιολογήσει την πρότασή σας, που αφορά στην έκδοση απογραφής προσφύγων Ναυπλίου αφιερωμένων στο ιστορικό γεγονός της Μικρασιατικής Καταστροφής.
Ως Περιφέρεια Πελοποννήσου εκτιμούμε τις δράσεις που έχουν ως στόχο την ανάδειξη και προβολή όψεων της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του προσφυγικού ελληνισμού που είναι συνυφασμένος με τους διωγμούς, τον ξεριζωμό, τις περιπέτειες, τον αγώνα και την προσφορά στην Πατρίδα. Τα στοιχεία που θα περιλαμβάνονται στην απογραφή, θα αποτελούν έναν ανθρωπογεωγραφικό «χάρτη» της περιόδου στην Ελλάδα.

Κατόπιν τούτου, σας γνωρίζουμε ότι θα συμβάλλουμε οικονομικά στην υλοποίηση των δράσεων με το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000€) με ΦΠΑ.
Το συγκεκριμένο ποσό, μπορεί να διατεθεί για την κάλυψη μέρους των εξόδων και κρίνεται απαραίτητο να έρθουμε σε επικοινωνία το συντομότερο δυνατό , για την υλοποίηση των εκ του νόμου διαδικασιών.
H δαπάνη πρόκειται να βαρύνει τις πιστώσεις του Ειδικού Φορέα 071 ΚΑΕ 9779.0003, οικονομικού έτους 2022.
Σχετικά με τη διαδικασία ανάθεσης, σύμβασης, εξόφλησης τιμολογίων, πληροφορίες κ.α. θα επικοινωνείτε με την Υπηρεσία μας στο τηλέφωνο 2752360388.
Απαραίτητη προϋπόθεση των ανωτέρω αποτελεί η αναφορά του λογότυπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε κάθε βιβλίο / απογραφή – σε εσωτερική σελίδα ή στο οπισθόφυλλο-, καθώς και αποστολή δείγματος στην Υπηρεσίας μας προκειμένου να επισυναφθεί στα δικαιολογητικά
δαπάνης.