Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ.

Σύμφωνα με το άρθρο 12 του Καταστατικού προσκαλείσθε σε τακτική συνεδρίαση την Κυριακή  21 Ιανουαρίου τ. έ. και ώρα 17.30 στον χώρο του καφέ «Σκαρπέτα», στην Πύλη της Ξηράς, προκειμένου να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα.

  1. Ενημέρωση για το νέο καθεστώς των ΓΑΚ Αργολίδας μετά τη συνταξιοδότηση της αρχειονόμου κας Μαρίνας Τσουλουχά (εισηγητής Δ.Χ.Γεωργόπουλος).
  2. Συναντήσεις με τους Δημάρχους και τους Αντιδημάρχους Πολιτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας σχετικά με τα αρχεία των Δήμων τους (εισηγητής Δ.Χ.Γεωργόπουλος).
  3. Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας για το θέμα της στέγασης των Αρχείων Αργολίδας (εισηγητές Δ.Χ.Γεωργόπουλος, Μπ. Αντωνιάδης).
  4. Εκδήλωση για τη δημιουργία του Συνοικισμού «Βυζάντιο» στο Ναύπλιο (εισηγητές Δ.Χ.Γεωργόπουλος, Μπ. Αντωνιάδης).
  5. Παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Λούκου «Ιωάννης Καποδίστριας. Μια απόπειρα ιστορικής βιογραφίας» (εισηγητής Δ.Χ.Γεωργόπουλος).
  6. Ακύρωση παρουσίασης του βιβλίου «Η Ιστορία έχει πρόσωπο. Μορφές του 1821 στην Ελλάδα του Όθωνα από τον Βέλγο διπλωμάτη Banjamin Mary», λόγω του ότι παρουσιάστηκε στην Πινακοθήκη Ναυπλίου τον Δεκέμβριο του 2022.    
  7. Προϋποθέσεις δημοσίευσης θέματος στον  ιστότοπο.

             Ο   Πρόεδρος    Δ. Γεωργόπουλος                 Η Γενική Γραμματέας Μαρία Βασιλείου