Εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση των Φίλων των ΓΑΚ Αργολίδας

Σύμφωνα με τα άρθρα 11 και 22 του Καταστατικού και μετά από απόφαση του Δ. Σ. της 13ης Μαΐου τ.έ. προσκαλείσθε σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση  το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 11.00  στον χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης». Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα Κυριακή 18 Ιουνίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο για τη δράση του Σωματείου από την τελευταία Γενική Συνέλευση έως την ημέρα της Συνέλευσης.
  2. Έλεγχος της διαχείρισης των πόρων του Σωματείου από την Εξελεγκτική Επιτροπή και ανάγνωση της σχετικής έκθεσης που έχει υποβάλλει προς τη Γ. Σ. μέσω του Δ.Σ σύμφωνα με το άρθρο 20 του Καταστατικού.
  3. Απόφαση της Γ. Σ. επί των πεπραγμένων του Δ. Σ. και της οικονομικής διαχείρισης του Σωματείου, καθώς και επί της έκθεσης ελέγχου των οικονομικών από την Εξελεγκτική Επιτροπή σύμφωνα με το άρθρο 20 του Καταστατικού.
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
  5. Διεξαγωγή της εκλογής μελών του Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Προκειμένου να συνταχθεί το ψηφοδέλτιο για την εκλογή μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, παρακαλούνται όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, να αποστείλουν σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα, μέχρι τις 15 Ιουνίου, με το οποίο να δηλώνουν την υποψηφιότητά τους.

            Τέλος, η εισφορά για το 2022, για όσους δεν την έχουν καταβάλει, καθώς και εκείνη για το 2023 θα τακτοποιηθούν κατά τη Γενική Συνέλευση.